Monday, February 11, 2008

Pingu plaan

Toas oli vaid üks inimene ja ainus hääl, mis sealt kostis, oli selle inimese käes oleva sulepea krabin, kui seda rida rea järel mööda paberit veeti.
Polnud kedagi, kes oleks lugenud neid paberile veetavaid ridu. Ja kui seal olekski keegi viibinud, oleks ta vaevalt oma silmi uskunud. Sest see, mida seal kirja pandi, oli selge, pisiasjadeni hoolikalt läbi mõeldud mõrv.
Mõrva planeerijaks oli Särtsakas Pingu . Tema ohvriks pidi saama tema kuri kaksikvend Mitte-Nii-Särtsakas-Pingu , kuigi välimuselt olid nad identsed oli Mitte-Nii-Särtsakas-Pingu kuri ja ta planeeris hävitada paksude naiste stringide tehase. Plaanis oli ette nähtud et M-N-S-Pingu saabub tehase juurde vara hommikul , kuskil 5 paiku. Särtsakas Pingu veel ei teadnud oma venna relvastust seega pidi valmis olema kõigeks
, Särtsakas Pingu võttis kaasa pumppüssi ja Chuck Norrise. Lisaks oli plaanis mainitud et laip peidetakse Alma piimatehase vetsu. Nüüd S.
Pingu ootaski seal oma kurja venda. Järsku täpselt 10 minutit enne kuut kuulis Särtsakas Pingu auto mootori häält, see oligi tema vend! Nüüd pidi veel ootama kuni ta oli kaitseyus olukorras. Kaua ei pidanudgi ootama kuna Mitte-Nii-Särtsakas-Pingu juba hakkasgi asju maha laadima ja oli oma kaksikvennale seljaga. Ja järsku tundis Mitte-Nii-Särtsakas-Pingu oma seljas tugevat valu ja selle põhjuseks oli Chuck Norris ise.Järgnes kohutav lahing mida ma ei viitsi kirjeldada. 1 ööpäeva mõõdudes oli võitja selgunud ja me kõik teame et see oli vana hea Chuck ise. Ning nüüd hävitasid Chuck ja Särtsakas Pingu
paksude naiste stringide tehase koos , sest on kogu maailmale halb!

No comments: